tisdag 10 november 2009

Simon är hemma

Den första timmen var Mimmi (den ljusgröna) totalt galen. Hon jagade Simon och knockade honom alldeles för hårt med näbben. Han hade fullt sjå att fly. Hon var så galen att jag blev tvungen att stänga dörrarna till buren då hon hoppade in, så att Simon skulle få lite ro och kunna äta. Han var både hungrig och törstig. De långa stjärtfjädrarna var borta och han hade medicin runt näbben. Han verkade ha ont i vingarna också eller så var han ovan att flyga. Han har ju suttit inne i bur i 7 dagar och blivit tvångsmedicinerad 2gånger/dag.

Jag hoppas och tror att Mimmis galenskap bottnade i glädje över att återse lille Simon. Efter 1 timme hade hon lugnat ned sig och det blev alltmer Simon som sprang efter henne -så som det brukar vara.


Så här ser det ut efter 1,5 timmar och Mimmi har lugnat ned sig. Observera Blåbär, som en bit in i filmen, sitter uppe i högra hörnet och tittar ned. Lilla Stefan gör försök att nå Simon men misslyckas och klättrar på slutet upp till brorsan på gungan.

1 kommentar:

  1. Vad skönt att det har gått bra! Kul att se dina små pippiar. Även om de låter som fåglar ska, så hör man skillnad på hur mina låter. Kul att det kan skilja sig så.

    Ha det bra!

    SvaraRadera